Svéd húsgolyó jobb mint az IKEA-ban

2018.07.29

Ez a recept nagy kedvenc lehet a hagyományos fasírt kedvelőinek, hiszen az áfonya lekvárral teljesen más ízt kapunk. Kicsit más íz világa van, mint az IKEA-ban kapható húsgolyóknak, de véleményem szerint ha nem is jobb, de versenyezni tud vele.

Hozzávalók:
  • 500 g darált marhahús
  • zsemlemorzsa, amennyit felvesz
  • 2 tojás
  • 1 fej vöröshagyma apróra kockázva
  • 3 evőkanál mustár
  • szerecsendió, só, bors ízlés szerint

Elkészítés: 
A húsgolyó hozzávalóit keverjük el egy nagy tálban, majd apró golyócskákat formálva belőle süssük meg bő zsiradékban vagy olajban.
Áfonya lekvárral és sült burgonyával tálaljuk. 

Happy food, happy people © 2018
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el